Belediye Başkanımız Çakıcı'dan 15 Temmuz Mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "15 Temmuz da gün iradeye sahip çıkma günüdür diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen, aziz Türk milleti, Ülkemizi bölmek, parçalamak ve kardeşkanı akıtmak isteyenlere gerekli dersi en iyi şekilde vermiştir. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde destan yazan milletimizi kutlarken, şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah, bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın. " dedi.