Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın Kadir Gecesi Mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı Kadir Gecesi münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı mesajında "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde idrak ettiğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için de vazgeçilmez bir fırsattır. Bu vesileyle kardeşlik ilişkilerimizi ve tüm sıcak duygularımızı pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum." dedi.