Mahalle İftarlarının sonuncusu Karacaören'de

Belediyemizin ilçe genelinde Ramazan ayı boyunca binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturduğu mahalle iftarlarının sonuncusu bu akşam Karacaören'de düzenleniyor.

Karacaören Köyü Şehit Turan Meşe İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilecek son iftar programına katılımın yüksek olması bekleniyor.

Boyabat'ta Ramazan ayının bir başka güzel olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Ramazan kardeşlik duygularının bir göstergesidir. Birbirini hiç tanımayan komşular bir sofrada buluştu. Düzenlediğimiz iftar programlarıyla gönül köprüleri kurduk. Bu köprülerin oluşmasında katkısı olan, iftar sofralarımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Boyabat’ta her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklar unutulmadı. Düzenlenen mahalle iftarlarının ardından sahne alan Karagöz-Hacivat gösterileri keyifli bir ramazan yaşattı.