Masal Yarışması Ödül Töreni yarın

Somut olmayan kültür mirasının korunarak yaşatılması ve konu hakkında farkındalık oluşturmak amacı ile belediyemizin düzenlemiş olduğu "Minik Kalemler Masal Yarışması" sonuçlandı.

"Minik kalemler yazıyor, masallar hayat buluyor" sloganı ile Boyabat ilçe sınırları içerisinde duyurulan yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri 7 Haziran Perşembe günü saat 23.00'de Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenecek tören ile takdim edilecek.

Masal anlatıcısı Berfin Sıla Kepez’in masal anlatımı ile başlayacak programda yöresel özellikler taşımasına ve özgün olmasına göre değerlendirilen masallarda dereceye giren öğrenciler, protokol eşliğinde ödüllerini alacaklar. Ayrıca törende dereceye giren öğrenciler masallarını izleyiciye okuyacaklar.

Katılımın yoğum olması beklenen ödül töreninde, yarışmada dereceye giren birinciye büyük, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın verilecek.