Sanayi Sitesinin alt yapısı yenileniyor

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Küçük Sanayi Sitesinin alt yapısının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Yapılan alt yapı çalışmaları kapsamında, sanayi sitesinin kanalizasyon ve yağmur selliklerinin yenilenmesi için çalışma başlatıldı. Çalışmaların, eski atık su borularının yetersiz kalması nedeniyle yapıldığı öğrenildi.

2 kepçe eşliğinde devam eden çalışmaların, en kısa zamanda bitirilmesinin planlandığı belirtildi.

Altyapını çok zor bir iş olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Zor olanları başarmak bizlerin görevi. Bu makamlar mazeret üretecek makamlar değil, icraat makamları. Bizler bu makamlardaysak, bu emanetler bize verildiyse, milletimizin güvenini boşa çıkarmamak ve emanete sahip çıkmak durumundayız. İrade, erdem, cesaret ile kendimiz için değil, kentimiz için çalışıyoruz. " dedi.

Çakıcı, Sözümüz var

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "2014 seçimlerinde sanayi esnafımıza söz verdik. Alt yapısı, giriş kapısı ve çevre düzenlemesiyle yeni bir sanayi sitesi inşa etmek. Onun için gözümüzü kararttık, verdiğimiz sözün bilinciyle, cesaret ettik ve sanayi sitemizde alt yapıya girdik. İnşaAllah alnımızın akıyla çıkacağız ve sanayi sitemizi bölgenin göz bebeği bir yer haline getireceğiz" dedi.