Yıpranmış bayraklar yenisiyle değişiyor

Belediyemiz ilçe genelindeki eskiyen ve yıpranan bayrakları yeniliyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Adnan Menderes  Bulvarı üzerinde asılı bulunan solmuş veya yıpranmış belediye ve Türk bayraklarını yenileri ile değiştiriyor.

Bağımsızlığımızın simgesi olan Türk Bayrağının gökleri süslediğini belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, birlik ve beraberliği oluşturan en önemli unsurun ise bayrak sevgisi olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Boyabat Belediyesi olarak ilçemizde Bayrak Seferberliği başlattık. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz yıpranmış, eskimiş veya solmuş belediye ve Türk Bayrak'larımızın yerine yenilerini takıyor. Ay yıldız güzel ilçemizin güzelliğine güzellik katıyor. Hepimiz Türk bayrağının gölgesinde yaşıyoruz. Bu nedenle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.