Mezarlıklar Müdürlüğü hızla devam ediyor

Belediyemizce cenaze hizmetlerinin yürütüleceği Şehir Mezarlığı’ndaki yeni binada çalışmalar sürüyor.

Belediyemiz cenaze hizmetlerini yürütmek için Şehir Mezarlığı’nda müdürlük, gasilhane ve camiden oluşan yeni bir bina inşa etti. Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü cenaze hizmetleri yeni binanın tamamlanmasının ardından Şehir Mezarlığı’nda devam edecek. Çalışmaları devam etmekte olan proje mezarlığın girişinde yer alıyor.

Hayırsever İşadamı Ergün Gürbüz'ün katkılarıyla ilçeye kazandırılacak olan 800 kişilik Ergün Gürbüz Camii inşaatında da çalışmalar hızla sürüyor.

Ergün Gürbüz Camii'nde inşaat çalışmalarının sona yaklaşılmasıyla birlikte çatıya Türk Bayrağı asıldı. Camiinin kaba inşaatın son büyük beton dökümünden sonra gerçekleştirilen çatıya bayrak asma geleneği cami inşaatına ayrı bir güzellik kattı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı "Gayemiz milletimize hizmet"

Mezarlıklarla ilgili tüm işlem ve hizmetlerin bundan sonra yeni hizmet binasında verileceğini söyleyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı "Gayemiz milletimize hizmet. Boyabat Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar, milletimize hizmet etme ve hayır dualarını alma gayreti içerisindeyiz. Bu amaç doğrultusunda ilçeye kazandıracağımız Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nde inşaat çalışmaları sürüyor. Mezarlıklar Müdürlüğü projesinin hayata geçmesinde her türlü desteği esirgemeyen, ilçemizin yetiştirdiği ve camii ve gasılhaneyi yaptıran hayırsever işadamı Sayın Ergün Gürbüz'e katkılarından dolayı teşekkür ederim. Projenin hayat bulacağı alanda çalışmalar sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hemşerilerimiz vefat ve mezarlıkla ilgili tüm işlerinde buraya gelecek. Projede cami, gasılhane ve müdüriyet binası yer alacak. Burada modern ve iyi imkanlarla Boyabatlı vatandaşlarımıza hizmet verebileceğiz." diye konuştu.