Boyabat Kent Konseyi toplantısı gerçekleştirildi

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın başkanlığında Zafer Hotel'de yapılan toplantıya, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve kent konseyi meclis üyeleri katıldı.

Geçmiş dönemdeki Kent Konseyi faaliyetlerinin değerlendirilmesinin ardından, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş sunum eşliğinde ilçede yapılan yatırımlarla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

El birliği, gönül birliği olunca güzel işler yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, gerçekleştirilen hizmetlerle Boyabat'ın daha güzel ve daha yaşanabilir bir yer haline geldiğini ifade etti.

Toplantı 2018 yılı içerisinde ilçede gerçekleştirilecek olan yatırımlarla ilgili görüş alışverişi sonrasında sona erdi.