Dünya Kadınlar Gününde ziyaret

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel ile birlikte Dünya Kadınlar Günü'nde emekçi kadınları ziyaret etti.

Halk Kütüphanesinde ve Halk Eğitim Müdürlüğü binasında tek tek birimleri gezerek çalışan kadın personele gül dağıtan heyet, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınların, toplumun temel unsuru olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı basın büromuza yaptığı açıklamada, " AK Parti İlçe Başkanımız Ferhat Yıldız ve Kadın Kolları Başkanımız Figen Güzel'le birlikte, sevdası vatan olan, milleti için alın teri döken emekçi kadınlarımızı ziyaret ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık. Rabbim her daim kendilerinin yardımcısı olsun. Allah kolaylıklar versin." dedi.