Boyabat'ta Osmanlı Hamam Projesi hayat buluyor

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Osmanlı Hamamı Projesi inşaat çalışmalarının Mart ayı içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Boyabat için önem arz eden projenin biran önce hayata geçmesi için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "2014 Seçim Bildirgemizde hemşerilerimizin takdirine sunduğumuz projelerimizden biri daha hayat buluyor. Bizlere bu günleri gösteren yüce yaradıcıya şükürler olsun. Dünyada bir çok ulus bizlerden çok şeyler öğrendi. Medeniyetlere klavuzluk yaptık. Tüm dünyada Hamam dendiği zaman ilk olarak Osmanlı ve Türkler akla gelir. Hamam bizim tarihimizde bir kültürün sosyal bir yaşantının gereğidir. Boyabat Belediyesi olarak bizlerde bu şiara uygun olarak, hem tarihimizi yaşatmak, hem de sağlık, kültür, sosyal birçok özelliği bünyesinde barındıran bir hamamı ilçemize kazandırabilme konusunda çalışmalarımıza hız verdik. Allah'ın izniyle artık son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Kontrollerden sonra Mart ayı içerisinde hizmete sokacağız. Kadın ve erkekler için ayrı günlerde hizmet verecek olan proje içerisinde; havuz, sauna, mescid, duş kabinleri ve şok havuzu başta olmak üzere birçok donatı bulunacak Boyabat'ımıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.