Belediyemizden öğrencilere online eğitim desteği

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Boyabat'ta 700 Ortaöğretim öğrencisine  interaktif eğitim desteği verdiklerini açıkladı.

Belediye Başkanımız Çakıcı okulları ziyaret ederek öğrencilere interaktif eğitim sistemine giriş şifrelerinin yer aldığı kartları dağıttı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü Online eğitim projesi kapsamına Ortaöğretim öğrencilerini bu hizmetten yararlandıran Boyabat Belediyesi öğrencilerin eğitimine katkı sağladı.

700 ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı yaptığı açıklamada; "Milli Eğitim Bakanlığıyla MERSA Şirketler Topluluğunun anlaşması doğrultusunda 'Online Okul Eğitime Destek' projesi ile Ortaöğretim 8.sınıf öğrencilerine ve 100 e yakın öğretmene interaktif eğitim sistemi giriş şifresi veriliyor. Belediye olarak bu hizmeti öğrencilerimizle buluşturmaktan mutluyuz. Müfredatta yer alan konu anlatımlı dersleri soru ve çözümleri birçok alanda öğrencinin kendini geliştirmesine imkan tanıyacak. Öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlayacak" dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, projenin başlangıç startının verildiği Cumhuriyet Ortaokulunda  yapmış olduğu konuşmada öğrencilerin interaktif eğitim sisteminden faydalanmaları tavsiyesinde bulundu. Başkanımız Çakıcı öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmada, "Sevgili öğrenciler, Boyabat Belediyesi olarak öğrenim hayatınızda geleceğimizin teminatı olan siz değerli kardeşlerimize destek olmak ve en iyi şekilde yetişmenize katkı sağlamak birinci önceliğimizdir. Bu doğrultuda teknolojinin getirdiği gelişim ve değişimlerin sürekli takipçisi olarak eğlenirken öğrenebileceğiniz "Boyabat Online Okul İnteraktif Eğitim Sistemi"ni hizmetinize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Projemizin sizler için faydalı olmasını temenni ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum."dedi.

İnteraktif eğitim sistemine giriş şifrelerinin yer aldığı kartların dağıtıldığı Boyabat Cumhuriyet Ortaokulu'nda ki törene Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın yanısıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Mersa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Akalın, Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Demircan, Belediyemiz İnsan Kaynakları Eğitim ve Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Ceylan, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü Recep Demirci ve  BOSKİ Müdürü Remzi Çetinkaya katıldı.