Minik Şampiyonlar Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın misafiri oldu

2017-2018 yılı Taekwondo Erkek/Kız İl Birinciliği Müsabakaları 21 Ocak 2018 tarihinde Sinop Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan müsabakalarda Gizem Beyza Gülen minik kızlarda, Semiha Nergis Gülen ise yıldızlar kız Taekwondo müsabakalarında il şampiyonu oldu.

Yapılan müsabakalar sonrasında madalya ve kupalar ile Boyabat'a dönen Gizem Beyza Gülen, Semiha Nergis Gülen kardeşler, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın misafirin olarak başkanlık makamında ağırlandı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı şampiyonları başarılarından dolayı kutladı ve kendilerini ödüllendirdi.

Başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Başkanımız Çakıcı şunları söyledi; “ Sinop'ta, Boyabat'ımızı en iyi şekilde temsil ettiniz. Bizleri gururlandırdınız. Boyabat'ımızı en iyi şekilde temsil ettiğiniz için ve bizlere bu sevinci yaşattığınız için sizleri kutluyorum tebrik ediyorum, daha iyi yerlerde olmanız dileğiyle sizlere başarılar diliyorum" dedi.