Mahalleler parklarla şenleniyor

Belediyemiz Sefaköy(Karacaören) Mahallesinde park yapımı için kolları sıvadı.

Belediyemiz parkı olmayan mahalle kalmasın düşüncesiyle başlatmış olduğu "Her mahalleye bir park" projesi kapsamında Sefaköy Mahallesi'nde park ve yeşil alan yapılması için çalışma başlattı.

Proje kapsamında yapımına başlanan Sefaköy Mahallesi dinlenme alanı ile çocuk parkı, mahalle sakinlerinin ortak kullanım alanı olacak.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, yapılan bütün çalışmalarda insan odaklı hizmete öncülük verdiklerini ifade ederek, “Mahallelerimizde kadın ve çocuklarımıza istifade edebilecekleri mahalle parkları kazandırmaya devam ediyoruz. Şu anda Sefaköy Mahallemizde park yapım çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Bu parkımız da en kısa zamanda hizmete girecek. Her  mahalleye bir park projesi kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımız birinci önceliğimiz. Çocuklarımızı mutlu edebilmek adına mahallelerimizi parklarla donatıyoruz. Ayrıca da parkımızı bitkilerle ve fidanlarla süsleyip vatandaşlarımızın çok memnun kalacağı bir mekân haline getiriyoruz” diye konuştu.

Sefaköy Mahallesi sakinleri ise, yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ifade ederek, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'ya teşekkür etti.