Meydan projesinde hummalı çalışma

Belediyemiz tarafından ilçeye kazandırılacak olan Kent Meydanı Projesinde çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.

İçerisinde; kaymakamlık, belediye hizmet binası, ticarethaneler, sosyal tesisler ve 700 araçlı otoparkın da yer alacağı Boyabat Kent Meydanı'nda çalışmalar sürüyor.

2017 yılı içerisinde başlayan çalışmalarda kaymakamlık ve belediye hizmet binalarında çalışmalarda sona yaklaşılırken, ticarethaneler, otopark ve meydan inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Meydan şehir için kimliktir

İlçenin tarihi kimliğine uygun şekilde hazırlanan meydan projesi ile şehrin nefes alacağını ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Meydan bir şehir için kimliktir; nefes aldırır, nefes verdirir, şahitlik eder hayata, buluşturur sevenleri. İnsanin kalbine benzer meydan, ona bakarak bir şehri anlayabilirsiniz. Bir ülkenin veya şehrin gelişmişliği meydanları ile ortaya çıkar. Bizde şehrimizin gelişimine katkı sağlamak, ismine yakışır bir şekilde imar ve inşa etmek için çalışma başlattık. 2019 yılı içerisinde meydan projesini tamamlayarak Boyabat'ımıza kazandırmış olacağız" diye konuştu.