Belediye Başkanımız Çakıcı, Uygur Özay ile birlikte okulları gezdi

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, hayırsever iş adamı  Muharrem Uygur Özay ile birlikte Uygur Özay İlkokulu ve Sıhhiye Ahmet Özay Anaokulu'na ziyarette bulundu.

Ziyarette Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ve Uygur Özay'a İş Bankası Genel Müdürlüğü yöneticilerinden Fahri Kayhan Söyler, Tahsin Demirayak ve Metin Aydın Güneş eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında basın büromuza açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; Mevlana Hz. lerinin "DostIarını daima vefa iIe hatırIa can! Arayan sen oI, buIan sen; tanıyan sen oI, kucakIayan sen. KuIa vefası oImayanın Hakka vefası oImaz." sözüne atıfta bulunarak; "Öğrencilerimizin eğitimleri için büyük çaba sarf eden, ilçemize kazandırmış olduğu eğitim kurumları ile vatandaşlarımızın takdirini kazanmış hayırsever işadamı değerli büyüğüm Muharrem Uygur Özay Bey ve İş Bankası Genel Müdürlüğünden Fahri Kayhan Söyler, Tahsin Demirayak ve Metin Aydın Güneş Bey'le birlikte, Uygur Özay İlkokulumuz ve Sıhhiye Ahmet Özay Anaokulu öğrencilerimizle güzel bir gün geçirdik. Kendilerine vefalı davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Rabbim dostlarını daima vefalı  kılsın." dedi.

Ziyaret, Uygur Özay İlkokulu önünde toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.