OKU/Zifir-Katran filminin kamera arkası yayınlandı

Aralık ayı içerisinde ilçemizde çekimleri tamamlanan, senenin merakla beklenen yapımlarından biri olan OKU/Zifir-Katran filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Ülkemizde 2018 yılı içerisinde vizyona girmesi beklenen filmin Yapımcısı Serkan Özdemir ve Yönetmeni Haydar Işık tarafından sosyal medyada paylaşılan kamera arkası görüntüleri, izleyicinin filme olan ilgisini ve merakını daha da artırdı.

Görüntülerde filmin efektlerinin nasıl yapıldığını ve oyuncular Ayberk Yılmaz, Gülfer Sarıgül ile Ümit Acar'ın rol sahnelerinin perde arkasından kesitler verildi.

Sosyal medyada filmin kamera arkası görüntülerini paylaşan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; “OKU - Zifir-i Katran" sinema filminin kamera arkası videosu. Her şey Boyabat'ımızın tanıtımı için. Boyabat bir gün mutlaka hak ettiği değere kavuşacaktır. Bunun icin tüm ekip arkadaşlarımla can ve başla mücadele ediyoruz. İlçemize hayırlı olur inşallah." temennisinde bulundu.