Mezarlıklar Müdürlüğü binası inşaatı sürüyor

Boyabat Şehir Mezarlığı yakınındaki alanda yapımına başlanan Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü binamız da inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kısa süre önce yapımına başlanan Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü inşaat alanında bulunan hayırsever işadamı Ergün Gürbüz'ün yaptırmış oldu camide şu an çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Caminin son katının kalıpları çakılıyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü, içerisinde müdürlük binası, Gasilhane/Morg, Ergün Gürbüz Camii gibi birçok birimi barındıracak binanın Boyabat için önemli bir eser olacağını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; Boyabat'ın geleceğini kendi geleceğimiz görüyoruz. Bu sebep doğrultusunda ilçemizde eksikliği hissedilen hangi hizmet varsa öncülük sırasına göre hayata geçirmeye çalışıyoruz. Mezarlıklar Müdürlüğü'de hem vatandaşımız hem de bizler açısında öncelikli. Bu sebeple Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde çalışmalara başladık.

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın tüm işlemlerini tek bir noktada yapabileceği mezarlıklar müdürlüğümüzde; defin ruhsatı, cenazenin yıkanması, evden veya hastaneden alınıp mezarlığa nakli gibi hizmetler ücretsiz sunulacak." diye konuştu.

Yapımı hızla devam eden projenin 2018 yılı içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.