Osmanlı Hamamı inşaat çalışmaları sürüyor

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın seçim vaadleri arasında bulunan Osmanlı Hamamı ile ilgili halkımıza verdiği söz olan Osmanlı Hamamı yapımında sona gelindi.

İlçemizde büyük eksikliği hissedilen ilcemiz hamamının bir an önce tamamlanması vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, hamamın çok az bir işinin kaldığını ve kısa süre zarfında halkın hizmetine açılacağını söyledi.

Boyabat Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesinde yapımına başlanan ve bitme aşamasına gelen Osmanlı Hamamı içerisinde, sauna fitness salonu, soyunma odaları, resepsiyon ve hamamının yer alacağı belirtildi.

Hamamın içindeki sütunlarda yer alan Selçuklu motifleri dikkat çekerken, hem mimari hem de iç dizayn anlamında estetik güzelliklerle tasarlanmış hamam projesinde son noktaya gelindiğini çalışmaların tamamlanması ile birlikte önümüzdeki günlerde açılışının gerçekleşeceği belirtildi.