Boyabat Tanıtım Filmi paylaşım rekoru kırıyor

"Boyabat 2017" adlı tanıtım videosu, Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın facebook adresinden ##boyabattanıtımfilmi2017  hashtag'iyle yayınlanmasıyla birlikte, özellikle sosyal medyada büyük beğeni toplarken binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu tarafından hazırlanan ‘’Boyabat 2017’ videosunda ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri drone ve son teknoloji video çekim teknikleri kullanılarak izleyicinin beğenisine sunuldu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’nın facebook sayfası ile Belediyenin resmi sayfasında yayınlanan tanıtım filmini bir ay içinde yaklaşık 300 bin kişi izledi.

Boyabat Aşktır

Tanıtım filminin beğenilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “#BoyabatAşktır...dedik ve bütün bu güzellikleri bir filmde buluşturduk. Güzelinde ötesinde daha güzelini yapmaya gayret ettik. Hemşerilerimizin büyük beğenisini toplayan bir çalışma ortaya çıktı. İnşallah bu filmlerin devamı gelecek. Sosyal medya hesapları üzerinden güzel geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın ilgisine teşekkür ederiz” dedi.