Işıklandırılan köprü takdir topluyor

Yaptığı hizmet, getirdiği yenilik, kazandırdığı yatırımlarla Boyabat halkının takdirini toplayan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, yıllardır bakıma muhtaç şehir köprüsünün kaplama çalışmaları sonrasında aydınlatılması vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor." dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Şehir aydınlatmanın şehir güzelliğinden, güvenliğe kadar birçok noktada önem taşıdığını ifade ederek, şehrin güzelliğini arttırmak, şehre ayrı bir güzellik katmak amacıyla şehir köprüsünü aydınlattık. Halkımıza her alanda hizmet etmek, hizmeti hemşerilerimizin ayaklarına getirmek bizleri memnun etmektedir.Vatandaşımız yapılan hizmetlere karşı duyarsız kalmıyor. Hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz her platformda kendilerinin övgülerine mazhar oluyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Şehir köprüsü çalışmamız da bunlardan biri. Yeni aydınlatma sistemimiz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun " diye konuştu.