Boyabat 'ta Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Belediyemiz ekipleri, Yeni Mahalle’de asfalt yol çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerinin Yeni Mahalle'de yaptığı çalışmalar çerçevesinde yapılan açıklamada, 'Yeni Mahalle Pervane Caddesi'nde asfalt yapılacak eski yolda düzenleme çalışması yapılarak yol genişletildi. Alt yapı ve bordür çalışmaları tamamlandıktan sonra da asfalt dökümüne başlandı. Çalışmanın bir hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

Boyabat'ın bütün güzellikleriyle daha yaşanabilir ve örnek bir şehir olması yolunda bir bir projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Boyabat'ın daha yaşanabilir ve daha güzel bir ilçe olması için bütün mahallelerimizde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Yeni projelerle birlikte Boyabat'ın çehresi değişiyor. Boyabat daha da güzelleşiyor. Gelişme yolla başlar. Bu amaçla vatandaşlarımızın gündelik hayatını kolaylaştırmak adına asfalt ve yol çalışmaları yapıyoruz. Yeni Mahalle'de asfalt yol çalışmalarına başladık. İnşaallah en kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp, hemşerilerimizi yeni yoluna kavuşturacağız." diye konuştu.