Kırkpınar'ın rövanşı Boyabat'ta

Belediyemizin düzenlediği Geleneksel Boyabat Yağlı Güreşleri ile Türkiye'nin ünlü baş pehlivanları kol bağlayacak.

22 Ekim Pazar Günü Saat 10.00’da başlayacak olan yağlı güreşlere Türkiye’nin Ünlü Başpehlivanlarından Son Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, Recep Kara, Fatih Atlı gibi birçok ünlü başpehlivan er meydanına çıkacak.

"TEK RUMELİ TV" den Canlı olarak yayınlanacak olan güreşlere, ülkemizin bir çok yöresinden bir çok güreş severin seyirci olarak katılması bekleniyor.

Her yıl olduğu gibi tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin rövanşının yine Boyabat'ta yapılacağını ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, " Kırkpınar'ın rövanşı Boyabat Er Meydanı’nda yapılıyor. Güreşlerimiz kıran kırana mücadelelere sahne oluyor. Ata sporumuz olan yağlı güreşler Türkiye’nin dört bir yanından gelen güreş severler izleme imkânı bulacak. Boyabat güreşlerini izleme fırsatı ve imkânı bulamayan güreş sever kardeşlerimizde "TEK RUMELİ TV" den canlı olarak izleyebilecekler." dedi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ayrıca gurbette olan Boyabatlılara da bir çağrıda bulunarak, "Doğduğunuz yerler sizlerle daha güzel ve daha değerli" gurbetçi hemşerilerimizi de Boyabat güreşlerine davet ediyorum. Gelmeleri bizleri mutlu edecektir ” diye konuştu.