Erenlik Parkı peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı

Erenlik Parkı'nın yeni bir görünüme kavuşturulacağını ve daha modern bir şekilde Boyabat halkına hizmet vereceğini ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Erenlik Tepesi Seyir Kulesi şeklinde tanımladıkları projede, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlandıklarını, seyir kulesi ve restoran bölümleri ile ilgili alanlarla ilgili ise çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, " Sosyal hizmet alanlarını aşamalı olarak her geçen biraz daha büyütüyoruz. Amacımız, Boyabat'ı cazibe merkezi haline getirmek. Bu amaçla hayata geçirmek üzere startını verdiğimiz Erenlik Parkı Seyir Kulesi Projemizle ilgili çalışmalarımızı tamamlayarak en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Belediye Başkanımız Çakıcı; "Vatandaşlardan gelen talepler ve zamanla yaşanan sorunlar üzerine belediye tarafından yenilenme çalışmalarına başlanan Erenlik Parkı'nda bulunan saat kulesinin yıkılarak yerine seyir kulesinin yapılması çalışmalarının ise yakında başlatılacağını" belirtti.

Erenlik Parkında Peyzaj ve Çevre Düzenleme çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Seyir kulesi ile ilgili olarak ise proje çalışmalarının bittiğini şuanda 57 metre yüksekliğinde Karadeniz Bölgesinin en ihtişamlı kulesinin Boyabat'ta yükselmesi için startın verildiğini söyledi. Başkanımız Çakıcı, "Ekiplerimiz, Erenlik Parkı için yeni oturma ve dinlenme alanları, çocuk oyun grubu, yürüyüş alanları, havuz, çimlendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı. Seyir kulesi ve restoaranın tamamlanmasıyla birlikte ise Boyabatlıların gönül rahatlığıyla dinlenebileceği Erenlik Parkı'mız, eskiye oranla daha kullanışlı bir hale getirilecek" diye konuştu.