Asfaltlama çalışmaları Camikebir Mahallesinde devam ediyor

Camikebir Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile yollar asfaltla kaplanıyor. Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.

70 bin metre kare asfaltlama yapıldı

Boyabat genelinde 2014 yılından bu yana ilçe merkezinde; Yıldız Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Kumluk Mahallesi, Zincirlikuyu Mahallesi ve Yeni Mahallede toplamda 70 bin metre kare asfaltlama çalışması yapıldı.

Mahalle sakinlerinden Belediye Başkanımız Çakıcı'ya teşekkür

Camikebir Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri; "Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı'ya ilçeye ve mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de belediye başkanımıza başarılar diliyoruz" dedi.