Boyabat Domatesi Tanıtım Etkinliğine davetlisiniz

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 18 Ağustos Cuma günü Boyabat'ta ilki gerçekleştirilecek Boyabat Domatesi Tanıtım Etkinliklerine tüm halkımızı “Eşsiz tad marka oluyor" sloganıyla davet etti.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında, "Domatesimizi Anadoluya tanıtıyoruz. Boyabat domatesimizi etkinliklerle marka haline getirip, bu eşsiz tadı tüm Türkiye'ye ve Dünya'ya tanıtacağız. Vatandaşımız kazanacak. Boyabat kazanacak." dedi.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan "BOYABAT DOMATESİ TANITIM ETKİNLİKLERİ" 18 Ağustos Cumartesi Günü saat 13:30'da Gökdere Mahallesi Kemaldede Cami yanında ki alanda gerçekleştirilecek. Bir gün sürecek etkinlikler kapsamında yarışma, ikram sokağı, yöresel köy pazarı, fotoğraf sergisi, halk oyunları gösterisi yer alacak.