Başkanımızın Kadir Gecesi mesajı

Başkanımız Çakıcı mesajında, ’’Bu ay, sabır ayıdır. Sabrın sevabı ise, cennettir. Bu ay, hayır ve iyilik ayıdır, müminin rızkının arttığı bir aydır. Bu ayın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluştur. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel bir gecedir. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün İslam aleminin mübarek Kadir Gecelerini en kalbi duygularımla tebrik ediyor; Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, Ramazan Bayramı’na sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.