Mahalle iftarları sona erdi

Belediyemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen mahalle iftarları Karacaören Mahallesi'nde yapılan iftar programı ile sona erdi. Bu yıl Zincirlikuyu Mahallesi sakinlerine verilen iftar yemeği ile başlayan mahalle iftarları birkaç gün ara ile ilçenin 9 mahallesinde de sürdü. Mahalle iftarları kapsamında ilahi dinletisi çocuklar için programlar düzenlendi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Sizlere bu yağmurlu havada sofralarımızı şereflendiren Karacaören ve Sefa Mahallesi sakinlerimizi alkışlıyorum, dua ediyorum. Mahallemizin sorunlarını biliyorum, yol sorunumuz ve çocuk parkı sorunumuz var. Çarşıdaki mahallemiz neyse aynı kalitede, aynı huzur ve mutlulukta aynı parklarda oynayacak. İnşallah yağmurlar kesildikten sonra yollarınız ve parklarınızın yapımına başlayacağız. Bu Ramazan ayındaki Mahalle İftarlarının sonuncusunu sizlerle paylaştık. Programlarımızda emeği geçen Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncularımıza sergiledikleri güzel oyunları için çok teşekkür ediyoruz. Bütün hizmetlerimiz ve etkinliklerimizde her daim yanımızda olan başkan yardımcımızdan işçimize kadar, bütün müdürlerime teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Kadir geceniz mübarek olsun. Bayramınız mübarek olsun, nice Ramazanlarda görüşmek dileğiyle hayırlı akşamlar." dedi.