Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'dan 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın mesajı şöyle; “Gazi Mustafa Kemal 19 Mayıs 1919 tarihinde Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkıp, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin fitilini ateşlemiştir.Milletimizin bağımsızlığına kastedenler dün olduğu gibi bu günde haince emellerine ulaşamayacaklardır. Bu aziz millet zulme ve zalime asla boyun eğmemiş ve eğmeyecektir.

Esareti kabul etmeyen ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan bu milletin milad olarak kabul ettiği, Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışının bu gün 98. yıl dönümünü kutlamaktayız.

Bu duygular içerisinde; Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, vatanımızı kurtaran kahraman ecdadımızı, şehit ve gazilerimizi şükranla anıyor, halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.