BOYABAT BELEDİYESİ'NDEN DUYURU

Kamuoyuna yansıyan 17.05.2017 tarihli kura çekimi, komisyon üyelerimiz ve firma yetkililerinin katılımı ile gerçekleşmiş olup kura çekimi şeffaf olsun diye, iyi niyetimizin göstergesi olarak katılımcı firma yetkilisi tarafından kameralı çekim yapılmasına izin verilmiştir. Ancak yapılan bu çekim belli çevreler tarafından, belli bir kısmı kesilerek yayınlanmakta, kamuoyunda kasıtlı bir şekilde farklı bir algı oluşturmak istenmektedir. Söz konusu ihalede kuraya kalan 18 firma sıfır karla aynı teklifi vermiş olup, bu anlamda kurumumuzun zarara uğratılması söz konusu dahi değildir.

Kamera görüntülerine gelince, keşke ihalemizin başından sonuna kadar yapılan çekim, tam olarak yayınlanmış olsa idi, her şey daha şeffaf ve anlaşılırdı. Kura çekimi öncesinde ve de sonrasında katılımcı firmaların makul olarak teklif ettikleri tüm uygulamalar harfiyen yerine getirilmiştir.

Komisyonumuz, tüm halkımıza ve de Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerine her zaman hesap vermeye hazırdır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.