Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın "Anneler Günü" mesajı

Belediyemiz Basın-Halkla İlişkiler Merkezinden yapılan açıklamaya göre Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bütün annelerin bu çok kıymetli ve bir o kadar müstesna gününü en samimi duygularla kutladığını ifade eden Belediye Başkanımız Çakıcı, şunları kaydetti: "Sevgi, fedakarlık ve şefkat kelimelerinin kendilerinde mana bulduğu, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük emek sahibi, aile ve toplum hayatının mihenk taşının annelerimiz olduğunu belirtti.

Bizleri her daim gözeten, koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen ve fedakarane davranışlarıyla hayatımıza anlam kazandıran annelerimizin hakları ödenemez. Bu vesilesiyle ülkemizin ve dünyanın bütün annelerinin ellerinden öpüyor, selam, saygı ve sevgilerimi iletiyorum."dedi.