Miraç Kandiliniz mübarek olsun

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Çakıcı mesajında tüm vatandaşların Miraç Kandilini kutlarken, insanımızın gönlünü aydınlatan, manevi değerlerin güçlü bir şekilde idrak edildiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu gecenin çok özel bir gece olduğuna dikkat çekti.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)in bu önemli günde mukaddes ve manevi bir yolculuk yaşadığını belirten Başkan Çakıcı, "Bu müstesna gecede, kâinatın  örnek aldığı, tüm mevcudatın kendisiyle alakadar olduğu yüce Peygamber Hz. Muhammed (asm)ı anarken, onun bizim için yol gösterici bir kılavuz olduğunu, bu gecenin de birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması duasında bulunacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, "Alem-i İslam'ın ve milletimizin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum." ifadesini kullandı.