Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın 23 Nisan mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı mesajında,

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ederim. Çocuklarımız milletimizin geleceğidir. Bu bayramı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal'i, silah arkadaşlarını ve Aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Milletimizi sindirmeyi, diz çöktürmeyi gaye edinen, milli iradeye musallat olan güçleri bertaraf etmenin, geleceğimizin teminatı çocuklarıma huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, ne ülkemizi ne de çocuklarımızın geleceğini hiç kimsenin kirli emellerine teslim etmeyeceğiz.Ülkemiz ve çocuklarımız için çalışacağız, çok çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, "Milletimize özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin ve Cumhuriyet’in yolunu açan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. yılı hepimize kutlu olsun. Herkesin ve özellikle çocuklarımızın “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.