Belediyemiz Kültür Müdürlüğü çalışıyor

Kültürel, sosyal ve eğitsel etkinliklerle Boyabatlıları buluşturmayı gaye edinen Belediyemiz, yapmış olduğu etkinliklerle vatandaştan beğeni topluyor.

17 Şubat Cuma akşamı, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda "Matruşka oyun içinde oyun" tiyatro gösterisini izleyiciyle buluşturan Belediyemiz, "Boyabat 1. Çocuk Kitapları Günleri" ile de eğitime desteğini sürdürüyor.

Boyabat'ta kültür ve sanat alanında ki eksikliklerin kültür merkezinin olmayışı ile ilgili olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Boyabatlılar artık kültürüne ve ilçesine yakışır bir binada hizmet alacak, Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi artık bu faaliyetlerin icra edildiği bir yer olacak. Boyabat'ta her alanda eksikliklere yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız etkinliklerle Boyabat kültürel etkinliklere doyuyor. İnşallah Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezini de açtığımız zaman kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz daha da artacak. Boyabatlılar sanata ve kültüre doyacak” diye konuştu.