Yüzme Havuzu Kapılarını Yeniden Açıyor

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında geçici süreyle kapatılan Belediyemiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yeni normalleşme süreciyle faaliyetlerine başlıyor.

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında geçici süreyle 3 ay kapatılan yüzme havuzu, yeni normal yaşam çerçevesinde günümüz koşullarına uygun şekilde 23 Haziran Salı günü yeniden faaliyetlerine başlıyor. Yüzme Havuzu Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada, “ Açıklanan tedbirler ve kurallar kapsamında  yeni normal yaşam çerçevesinde Sağlık Bakanlığı’mızın yayınladığı kurallara uygun şekilde dezenfekte edilen ve temizlenen yüzme havuzu sosyal mesafeye uyularak belli sayıda kişi kabul edilecek. Havuza gelen kişilerin ateşi ölçülerek el dezenfektesi yapılacak. Maskeler havuz güvertesinde çıkarılacak. Tüm kurallara birebir uyularak antrenör ve cankurtaran gözetiminde havuzumuz faaliyet verecek” şeklinde belirtildi. Hijyen önlemlerinin üst seviyede olduğu ve kapasitesi yarı yarıya düşürülen havuzumuz haftanın 6 günü hizmete verecek. Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 12.00-21.30 arasında erkeklere, Perşembe ve Cumartesi günü saat 12.00-21.30 arasında kadınlara hizmet verileceği vurgulanan açıklamada pazartesi günleri ise genel temizlik yapılacağı belirtildi.