Çocuk Parkları Dezenfekte Edildi

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; 0-14 yaş arası çocuklarımız için uygulanan sokağa çıkma izni öncesi, İlçemiz genelindeki parklar ve çocuk oyun alanlarında yıkama ile dezenfekte işlemleri gerçekleştirdi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları çerçevesinde 14 yaş altı çocuklarımız, yaklaşık 2 ayı bulan bir aranın ardından evlerinden ilk kez dışarı çıkacaklar. Ekiplerimiz de 11.00 – 15.00 saatleri arasında sokaklarda, parklarda ve çocuk oyun alanlarında olacak çocuklar için dezenfekte çalışmaları yaptı.

Çok uzun süredir çocuklarımızın evlerinden dışarı çıkmadığını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Sınırlı bir sürede sokağa çıkılsa da çocuklarımız ve ailelerinin tedbirlere uymaları gerekiyor. Oyun alanları, sosyal mesafenin korunması açısından birtakım riskler barındırabiliyor, çocukları da bu arada kontrol etmek zor olabiliyor. Bu sebeple Boyabat'ımızdaki tüm parklar ve çocuk oyun alanlarında titizlikle çalışmalarımızı yaptık. Ancak çocuklarımızın da sosyal mesafeye çok dikkat etmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.